×
Forcat e Mbrojtjes Ajrore dhe Kozmike
Në stërvitjet e trupave të mbrojtjes kozmiko-ajrore të Rusisë marrin pjesë brigadat e mbrojtjes kundërajrore, komplekset e reaketave të mbrojtjes antiraket dhe njësitë radioteknike, përgjegjëse për mbrojtjen kundërajrore të Moskës dhe rajonit qendror të vendit.
Trupat ruse të mbrojtjes ajroro-kozmike në mënyrë të detyrueshme do të monitorojn
Lëshimi i raketës transportuese "Rokot" me një aparat ushtarak kozmik, i planifikuar pë
I gjithë territori i Rusisë do të mbulohet nga stacionet e radarëve “Voronezh”, që destinohen për paralajmërimin e sulmeve raketore. Për këtë njoftoi Komandanti i Forcave të Mbrojtjes Ajrore dhe Kozmike të Rusisë, gjenerali Oleg Ostapenko.
Më 1 dhjetor në Rusi përfundon përfshirja e sistemit të paralajmërimit të hershëm të sulmeve raketore, kontrollit të hapësirës kozmike dhe mbrojtjes antiraket (MAR) në sistemin unik të Mbrojtjes Ajrore dhe Kozmike.
Në Rusi hyri në shërbim luftarak një lloj i ri trupash - Forcat e Mbrojtjes Ajrore dhe Kozmike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31