×
pasaportë

Autoritetet ruse po fillojnë lëshimin e pasaportave në Krime sipas procedurës së thjeshtuar, njoftojnë mediat ukrainase duke cituar deputetin e Dumës Shtetërore të FR-së Leonid Slluckij, i cili mbërriti me një vizitë në Simferopol.

Aktorja italiane Ornella Muti ka dy ëndrra në jetën e saj - të marrë pasaportën ruse dhe të luajë në një film rus.

Organizata e Qeverisë Botërore të Qytetarëve të Botës (ang. The World Government of World Citizens), e cila ekziston që nga viti 1953, i dha ish-oficerit të CIA-s, Edward Snowden, pasaportën e qytetarit të botës, thuhet në faqen e organizatës në rrjetin e mikroblogëve në Twitter.

Në Gjermani do të prodhojnë pasaportat biometrike për Republikën e vetë
Aktori i famshëm francez Gerard Depardieu ka marrë nënshtetësinë ruse. Dekreti përkatës u nënshkrua ditën e enjten (më 3 janar) nga Presidenti rus Vladimir Putin. Mbi ndryshimin e shtetësisë së vet Depardieu deklaroi pasi Presidenti francez François Hollande, i cili u zgjodh në postin e kryetarit të shtetit në vitin 2012, njoftoi mbi aplikimin në vend të taksës 75 % mbi të ardhurat që tejkalojnë shumën 1.000.000 € në vit.
Aktori i famshëm francez Gerard Depardieu e konfirmoi kërkesën e vet për marrjen e shtetësisë ruse. "Po, vërtet, kam bërë një aplikim për marrjen e pasaportës ruse.
Autoritetet vjetnameze kanë refuzuar të vënë vula dhe viza në pasaportën e re kineze, në të cilën është ilustruar harta e vendit, duke përfshirë ishujt e diskutueshëm në Detin e Kinës Jugore.
Miliarderi amerikan Donald Trump, mbështetës i Partisë Republikane të SHBA-së, i propozoi Presidentit aktual Barack Obama një marrëveshje.
Për herë të parë me pasaporta të reja biometrike, me shenjat e gishtave
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31