×
pedofilia, 2012
Autoritetet e një prej shteteve perëndimore të Australisë publikuan listën e par
Peshkopi i qytetit Iquique të Kilit Marco Antonio Ordenes Fernandez hoqi vullnetarisht rasën e vet të klerikut për shkak të akuzave për ngacmime seksuale dhe homoseksuale, të ngritura nga një djalosh 15-vjeçar që punonte në altar.
Kuvendi legjislativ i Shën Petersburgut do të shqyrtojë çështjen e testimit të mësuesve mbi tendencën për pedofili.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31