×
zgjedhjet presidenciale në Rusi, 4 mars 2012
Udhëheqësi i Partisë Komuniste të Federatës Ruse (KPRF) Gennagi Zyuganov deklaroi përpara gazetarëve se nuk i njeh rezultatet e zgjedhjeve të fundit presidenciale dhe se i konsideron ato si jolegjitime, të padrejta dhe jotransparente.
Mbi bazë të të dhënave më 22:00 sipas orës së Moskës Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin, pas përpunimit të më shumë se 20% të protokolleve, ka fituar 62.82% të votave në zgjedhjet presidenciale në Rusi.
Në Sheshin Llubjanka që qendër të Moskës filloi tubimi në mb
Në Rusi përfunduan zgjedhjet presidenciale. Në këtë moment po vazhdon numërimi i votave. Mbi bazë të të dhënave më 05.00 sipas orës së Moskës për kandidatin Vladimir Putin kanë votuar 64,72% e zgjedhësve.
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Më 21:00 sipas orës së Moskës u mbyllën qendrat e votimet në zonën më perëndimore të Rusisë - në rajonin e Kaliningradit.
Pjesëmarrja në zgjedhjet presidenciale në orën 18:00 - të dhënat
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Pjesëmarrëset e lëvizjes ukrainase të grave “FEMEN” organizuan një akt proteste në qendrën e votimit № 2079 në godinën e Akademisë së Shkencave të Rusisë në Moskë, ku votoi kandidati presidencial Vladimir Putin.
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Të dhënat mbi ecurinë e votimit dhe pjesëmarrjen e zgjedhësve nga
Në Rusi po zhvillohen zgjedhjet presidenciale. Pjesëmarrja në votim e zgjedhësve më
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31