×
zgjedhjet presidenciale në Rusi, 2 mars 2012
Më 4 mars zgjedhjet presidenciale në Rusi do të monitorohen nga më shumë se
Aktivistët e lëvizjeve opozitare të Shën Petersburgut kanë ndërmend
Kryeministri dhe kandidati presidencial i Rusisë Vladimir Putin zhvilloi një takim me kryeredaktorët e botimeve kryesore ndërkombëtare.
Kryeministri dhe kandidati presidencial Vladimir Putin deklaroi, se nëse do të fitojë në zgjedhjet presidenciale të 4 marsit, ai nuk do të rreptësojë sistemin politik në Rusi.
Në fushatën zgjedhore presidenciale në Rusi po përfundon agjitacioni paraelektoral. E premtja është dita e fundit, kur kandidatët mund t’i drejtohen votuesve, të dalin me debate e deklarata në televizion, të zhvillojnë mitingje e tubime masive.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31