×
zgjedhjet presidenciale në Rusi, 7 shkurt 2012
Sot në debatet televizive të Kanalit të Parë televiziv rus do të “kryqëzojnë shpatat” në duel verbal dy kandidatë për president të Rusisë - Vladimir Zhirinovski dhe Vladimir Putin. Por Putin nuk do të marrë pjesë vetë në debatin televiziv.
Të shtunën e kaluar në Rusi startoi zyrtarisht agjitacioni paraelektoral. Ndoshta ngjarje kryesore e tij
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
4
5
11
12
14
18
19
22
23
25
26