×
zgjedhjet presidenciale në Rusi, 19 janar 2012
Zgjedhjet e ardhshme presidenciale, marrëdhëniet e autoriteteve dhe opozitës, pabarazia sociale dhe rrug
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
17
21
22
26
28
29