×
provokacion, Tetor 2013

Provokimet në lidhje me përdorimin e armëve kimike në Siri do të vazhdojnë, flet me siguri eksperti i çështjeve të Azisë Qendrore dhe Lindjes së Mesme Semion Bagdasarov.

Moska paralajmëron përmbajtjen nga provokimet në Siri, të cilat kanë të bëjnë me çështjet e përdorimit ose shkatërrimit të armëve kimike, deklaroi Ministri i Punëve të Jashtme i Rusisë, Sergei Lavrov, ditën e premte pas një takimi me Ministrin e Jashtëm të Kuvajtit, Sabah Al Khalid Al Sabah.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30