×
Agjencia Hapësinore Evropiane, 2011
Rusia dhe Evropa do të fillojnë të përgatisin misionet e përbashkëta në Hënë, në Venerë dhe Jupiter.
Anëtarët e ekuipazhit kryesor të ekspeditës së fundit për
Agjencia Hapësinore Evropiane (ESA) me kërkesën e Rusisë ndërmorri edhe
Stacionet evropiane natën në të gdhirë të së martës p
Agjencitë hapësinore evropiane dhe amerikane po përpiqen të ndihmojnë Agjencinë Federale
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31