×
parashutist, Tetor 2012
Sportisti austriak Felix Baumgartner vendosi tre rekorde botërore gjatë kërcimit të djeshëm nga stratosfera.
Parashutisti austriak Felix Baumgartner kreu një kërcim nga stratosfera prej lartësisë 39 km dhe u ul në mënyrë të sigurtë në shkretëtirën New Mexico.
Parashutisti (skydiver) austriak Felix Baumgartner ka vendosur ta shtyjë hedhjen e tij nga lartësia stratosferike për shkak të erërave të forta në shkretëtirën e shtetit New Mexico.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31