×
përleshje, 22 shkurt 2012
Në Siri forcat qeveritare po vazhdojnë të hapin zjarr me artileri mbi qytetin Homs si dhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
4
5
6
8
11
12
16
18
19
21
23
24
25
26
27
28
29