×
Euro 2012, 11 qershor 2012
Më 12 qershor në Euro 2012 do të luajnë ekipet kombëtare të grupit "A": Rusi-Poloni si dhe Greqi-Çeki. Pas turit të parë rusët kanë fituar 3 pikë, polakët dhe grekët nga 1 pikë, çekët 0 pikë.
Sot në Kampionatin Europian të Futbollit hyjnë në rivalitet midis tyre ekipet e grupit "D
Kombëtarja e Irlandës shënoi kthimin e saj në raundet finale të Kampionatit Europian me një humbje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
5
10
16
17
20
21
23
24
25
27
28
30