×
Euro 2012, 8 qershor 2012
Stërvitja e hapur e kombëtares holandeze në Krakov, për të parë të cilën u mblodhën rreth 25 mijë veta, përfundoi me një skandal.
Para ndeshjes mes kombëtareve të Rusisë dhe Republikës Çeke vëzhguesi i futbollit i gazetës "Sport-Express" Aleksandër Bobrov ndau me Radiokompaninë  “Zëri i Rusisë” mendimin e tij rreth lojës së ardhshme.
Kryeministri i Polonisë Donald Tusk shprehu bindjen se marshimi i tifozëve rusë të futbollit
Kombëtarja e Rusisë ditën e parë të Kampionatit Evropian të Futbollit do të dalë në stadiumin Vrocllav.
Me ndeshjen me skuadrën e Çekisë, të premten në Vroclav, Rusia fillon debutimin e saj në Kampionatin Europian të Futbollit. Herën e fundit dhe të vetme në finalet europiane rivalët janë takuar në EURO-96 në Angli.
Sot hapet Kampionati XIV Evropian i Futbollit. Në Varshavë po presin me padurim ndeshjen e hapjes së Euro 2012 - Poloni-Greqi. Në qendër të kryeqytetit polak u hap qyteza më e madhe e tifozëve në gjithë historinë e zhvillimit të Kampionatit Evropian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
5
10
16
17
20
21
23
24
25
27
28
30