×
bazë ushtarake, Maj 2013
Rusia ka ndërmend të forcojë bazën e saj ushtarake të vendosur në Kirgistan. Për këtë deklaroi Zëvendësministri i Mbrojtjes i vendit, Anatoli Antonov.
Ushtarakët e forcave speciale franceze morrën me forcë bazën ushtarake në Nigeri, të pushtuar më parë nga militantët, dhe liruan pengjet që ndodheshin në territorin e saj, njoftoi Ministri i Mbrojtjes i Francës, Jean-Yves Le Drian.
Në kryeqytetin e Kirgistanit, Bishkek, pranë Ambasadës Amerikane u zhvillua aksioni i radhës me kërkesën për heqjen nga vendi të Qendrës së transportimeve tranzite "Manas". Organizatore të këtij aktiviteti ishin Partia e Gjelbër dhe Lëvizja Popullore Patriotike.
Autoritetet amerikane kanë marrë vendimin për të vendosur në bazën ushtarake
Ministri i Mbrojtjes i Rusisë, Sergei Shoigu, ndërmorri sot një vizitë pune në vendodhjen e bazës së 7-të ushtarake ruse të stacionuar në Abhazi.
Autoritetet amerikane kanë ndërmend të lënë në Afganistan, pas vitit 2014
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
11
12
13
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
28
29
30
31