×
Deti Okhotsk, 2011
Në Detin Okhotsk, për të tretën ditë me radhë po vazhdon
Trupat pa jetë të 13 personave u gjetën gjatë operacioneve të kë
Më 17 nëntor rimorkiatori “Sadko” po transportonte me tërheqje në Detin Okhotsk një anije maune sipas itinerarit Petropavllovsk-Kamçatski – Pallana. 70 kilometra larg Pallana-s karvani ra në kurthin e një stuhie të fuqishme, rimorkiatori humbi kursin e lundrimit dhe u hodh nga rryma në breg.
Në Detin Okhotsk po vazhdon operacioni për kërkimin e një anije të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31