×
Zgjedhjet parlamentare 2011. Komente, 4 dhjetor 2011
Sipas të dhënave të KQZ-së të Rusisë më 10:30 të mëngjesit, sipas orës së Moskës, janë përpunuar tashmë 95,71% e votave. Partia “Rusia e Bashkuar” ka marrë 49,54% të votave.
Në Rusi filluan zgjedhjet për Dumën Shtetërore - Dhomën e Ulët të parlamentit rus. Vendi, territori i të cilit shtrihet në 9 breza kohorë, do të votojë pothuajse 24 orë. Fiks më 24.00, sipas orës së Moskës, u hapën qendrat e votimit në lindje të Rusisë - në Jakuti, Kamçatkë dhe Çukotkë. Të fundit do të votojnë banorët e pjesës më perëndimore të vendit - ata të rajonit të Kaliningradit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
2
3
8
9
10
11
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31