×
Zgjedhjet parlamentare 2011. Lajme, 2 dhjetor 2011
Sot në Rusi është dita e fundit e fushatës së agjitacionit përpara zhvillimit të zgjedhjeve për Dumën Shtetërore - Dhomën e Ulët e parlamentit rus.
Presidenti Dimitri Medvediev i bëri thirrje qytetarëve të vendit që të vijnë patjetër më 4 dhjetor në vendvotimet e hapura anembanë vendit dhe të votojnë për një parlament kompetent.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
3
6
10
11
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31