×
biznesmenët, 2013

Koreja e Veriut dhe Koreja e Jugut riaktivizuan linjë telefonike ushtarake të komunikimit emergjent në kufi.

Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në Strasburg (ECHR) ditën e enjte shpalli vendimin e marrë në lidhje me ankesat e paraqitura asaj nga ish-Kreu i kompanisë ruse të naftës "Jukos", Mihaill Hodorkovskij dhe partneri i tij i biznesit, Pllaton Lebediev, duke mos e njohur ndjekjen e tyre penale në Rusi politikisht të motivuar.

Sipërmarrësit gjermanë mendojnë se qeveria, që do të formohet në bazë të zgjedhjeve të shtatorit në Bundestag, do të duhet t’i kushtojë më shumë vëmendje marrëdhënieve me Rusinë.

Sot në Ekaterinburg filloi punimet Forumi i Biznesit me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të kompanive të mëdha dhe të mesme finlandeze.
Shtetasi francez, i cili punonte si shefi i një kompanie konsulente në fushën e turizmit RM Consultants Russia, u vra në Moskë, njoftoi një burim nga kompania.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31