×
divorc, Qershor 2013
Zëdhënësi Presidentit rus, Dimitri Peskov, i quan thjesht thashetheme supozimet se Putin menjëherë pas divorcit do të martohet.
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Ljudmilla Putin njoftuan se martesa e tyre u prish. Presidenti rus Vladimir Putin dhe Ljudmilla Putin shpallën për shpërbërjen e martesës së tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30