×
stërvitje ndërkombëtare
Në shtator të vitit 2013 në Indonezi do të mbahen stërvitjet antiterroriste të vendeve anëtare të Shoqatës së Kombeve të Azisë Juglindore (ang.
Në veri të Taxhikistanit fillon faza aktive e stërvitjeve të përbashkëta ushtarake të vendeve anëtare të OBSH "Misioni i Paqes 2012".
Tre anije të Flotës ruse të Paqësorit u nisën sot nga Vladivostoku drejt ishujve Hawaii për të marrë pjesë në stërvitjet  ushtarake detare ndërkombëtare RIMPAC-2012.
Në Oqeanin Paqësor u zhvilluan stërvitjet ndërkombëtare të Sistemit të Paralajmërimit të Cunamit “Pacific Wave 2011”. Në to u përfshinë Rusia, Japonia, Ishujt Filipine, Kili, Ekuadori, SHBA dhe vendet e Amerikës Qendrore.
Sot në Oqeanin Paqësor filluan stërvitjet ndërkombëtare “Pacific Wave 2011” për parandalimin e cunamit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31