×
Silvio Berlusconi, 23 maj 2013
Ilda Boccassini ka marrë kërcënime për jetën. Të mërkurën në adresë të saj erdhi një letër me plumba.
Silvio Berlusconi dhe Vladimir Putin do të takohen sërish në ditët e ardhshme, shkruan gazeta ruse "Izvestia".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31