×
mina, 2012
Komisioni për hetimin e shpërthimit në një minierë në Zelandë
Sipas informacionit të prokurorisë rumune, një shtetas rus u ndalua në një aeroport t
Skuadra e shtatë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusis
Autoritetet kiliane kanë mbylluar kufirin me Perunë për shkak të faktit se gjatë
Në Abkhazi u arrit të parandalohet një sulm i madh terrorist. Në rajonin pranëkufitar me Gjeorgjinë - Galskij u gjetën tre mina anti-tank dhe një minë me fragmente metalike, të cilat ishin të lidhura midis tyre me një tel elektrik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31