×
Bangladeshi, Tetor 2013

Në Bangladesh po vazhdon greva e përgjithshme, gjatë së cilës për të tretën ditë me radhë nuk po rreshtin përleshjet midis policisë dhe demonstruesve të opozitës.

Hapja ceremoniale e plaformës së ndërtimit dhe vënies së gurit të themelit të elektrostacionit të parë atomik të vendit "Ruppur" u zhvillua rreth 160 kilometra larg kryeqytetit të Bangladeshit, në ceremoni morën pjesë Kryeministri i vendit Sheikh Hasina Wajed dhe Drejtori i Përgjithshëm i korporatës shtetërore ruse "Rosatom", Sergei Kirienko.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31