×
referendum, Janar 2013
Parlamenti i Katalonjës miratoi një deklaratë, e cila e shpall territorin e saj "subjekt sovran".
Gjermania e sheh Mbretërinë e Bashkuar si një pjesë aktive dhe konstruktive të
Britania e Madhe mund të zhvillojë një referendum për daljen nga Bashkimi Evropian n
Qytetarët e Austrisë në një referendum vendosën të mos e anulojnë mobilizimin e detyrueshëm ushtarak në vend.
Kryeministri britanik David Cameron më 22 janar do të mbajë një fjalim të r
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
25
26
27
28
29
30
31