×
referendum, 14 shkurt 2012
Referendumi që po mbahet më 14-15 shkurt në katër komuna të Kosovës veriore, për mosnjohjen e autoriteteve shqiptare në Prishtinë nga serbët vendorë, mund të përkeqësojë akoma dhe më shumë situatën në rajon.
Serbët kosovarë po mbajnë referendumin për mocionin e votëbesimit për autoritetet shqiptare, të cilat shpallën në vitin 2008 pavarësinë nga Serbia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29