×
referendum, 10 janar 2012
Reformat politike janë të pamjaftueshme për daljen nga kriza që po përjeton aktualisht Siria, deklaroi sot Presidenti Bashar Al-Assad në një fjalim që mbajti përpara studentëve dhe publikut në Universitetin e Damaskut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31