×
referendum, Janar 2012
Admiruesit e Scotch Whisky i trishtoi pa masë lajmi që erdhi nga kryeqyteti britanik. Ministri i Jasht
Ndalimi i mbajtjes së referendumit mbi përcaktimin e statusit të gjuhës ruse n
Presidenti sirian Bashar Al-Assad mbajti një fjalim përpara pjesëmarrësve të një tubimi masiv në Damask.
Reformat politike janë të pamjaftueshme për daljen nga kriza që po përjeton aktualisht Siria, deklaroi sot Presidenti Bashar Al-Assad në një fjalim që mbajti përpara studentëve dhe publikut në Universitetin e Damaskut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31