×
dëbora, 11 shkurt 2013
Në 11 qarqe të Italisë është shpallur gjendje e jashtëzakonshme për shkak të parashikimeve të motit që flasin për rënie të konsiderueshme të temperaturave dhe reshje të dendura dëbore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
6
7
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28