×
dëbora, 8 shkurt 2013
Mbi shtetet e Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Vermont dhe Rhode Island në verilindje të SHBA-ve vërshoi stuhia më e fuqishme e dëborës gjatë 35 viteve të fundit, njoftoi të premten Shërbimit Meteorologjik Kombëtar amerikan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
6
7
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28