×
barrikada, 9 dhjetor 2013

Krerët e opozitës ndërprenë urgjentisht konferencën e vet për shtyp dhe u nisën drejt postblloqeve në qendër të Kievit.

Gjatë natës në zemër të kryeqytetit të Ukrainës demonstruesit kanë ngritur barrikada të reja dhe kanë ngritur disa çadra për banim.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31