×
Deti i Verdhë
Ushtarakët koreano-jugorë njoftuan se ata gjetën në Detin e Verdhë një fragment të fazës së parë të raketës së Koresë së Veriut.
Luftanijet e Rusisë dhe Kinës fillojnë sot veprimet aktive në Detin e Verdhë
Forcat ushtarake detare të Koresë së Jugut filluan sot manovrat në Detin e Verdhë, afërsi të ishullit Enphendo. Stërvitjet ushtarake po zhvillohen me përdorimin e municioneve të vërteta luftarake.
Forcat Ushtarake Detare të Koresë së Jugut po zhvillojnë në bregdetin perëndimor
Koracata (anija ushtarake e blinduar) e Flotës Perandorake Ruse “Petropavllovsk”, e cila u hodh n
Koreja e Jugut zhvilloi stërvitje ushtarake në shkallë të gjerë në af
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31