×
Mali, 2 gusht 2013

Ish-Kryeministri i vendit Ibrahim Boubacar Keita dhe ish-Kryetari i Bashkimit Ekonomik dhe Monetar të Afrikës Perëndimore Soumaila Cisse dolën në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale në Mali.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31