×
Mali, 18 shkurt 2013
UNESCO po zhvillon ditën e koncerteve dhe takimeve në mbështetje të Malisë
Të dielën trupat franceze dhe ato të Malisë morrën nën
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
5
9
10
12
13
14
15
16
17
19
23
24
25
27
28