×
Mali, Maj 2012
Në Mali separatistët tuaregë nga "Lëvizja Popullore për Çlirimin e Azawad" dhe anëtarë e grupimit islamik "Ansar Dine" nuk mundën të arrinin në marrëveshje për krijimin e Shtetit të pavaruar islamik Azawad.
Në rajonin e Parkut Kombëtar Aladaglar shpëtuesit gjetën grupin e humbur të turistëve ukrainas prej 13 vetësh, një person ka vdekur dhe dy të tjerë janë lënduar.
Trupat ushtarake që i qëndrojnë besnike ish-Presidentit Amadou Toumani Touré në Mali, si
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31