×
meteor, 15 shkurt 2013
Mbi territorin e Qarkut Federal të Uraleve ra shi meteor. Regëtime vetëtimash në qiell, të shoqëruara me rënien e meteorëve në Tokë, u vunë re në veçanti në qarqet e Çeljabinskut dhe Sverdllovskut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28