×
Gjiri Persik, 1 mars 2012
Takimi i ministrave të jashtëm të Rusisë dhe vendeve të Këshillit të Bashkëpunimit të shteteve arabe të Gjirit Persik, dedikuar situatës në Siri, do të mbahet më 7 mars në kryeqytetin e Arabisë Saudite.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31