×
pikë kufitare

Akullthyesi i "Greenpeace" - "Arktik Sunrise", i ndaluar nga rojet kufitare të Rusisë në Detin Pechora, po shoqërohet nga një konvojë në Murmansk, njoftuan në degën ruse të kësaj organizate ekologjike.

Në Bruksel u mbajt raundi i radhës i bisedimeve midis Kryeministrit të Serbisë Ivica Daçiç dhe Kryetarit të qeverisë së Kosovës Hashim Thaçi. Palët ranë dakord për menaxhimin e integruar të postbllokut të kontrollit në vijën administrative midis Serbisë dhe Kosovës.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30