×
bomba, Prill 2013
Ditën e hënë në Sheshin Charles de Gaulle (Place de l’Etoile) në Paris u ndërmorr evakuimi i njerëzve pas marrjes së disa njoftimeve në lidhje me gjoja vënien e një lëndë eksplozive atje.
Testimet e 12 modeleve të reja të armëve taktike të bazimit detar dhe ajror do të zhvillohen deri në vitin 2017, njoftoi Drejtori i Përgjithshëm i Korporatës "Armatimi raketor taktik" (russ. "Тактическое ракетное вооружение"), Boris Obnosov.
Në vendin e sulmit terrorist në Boston kishte vetëm dy bomba dhe ato të dyja shpërthyen. Kjo u njoftua gjatë një konference për shtyp të mbajtur nga Guvernatori i Massachusetts, Dewal Patrick.
Federata e Anarkistëve Italianë (FAI) morri mbi vete përgjegjësinë për pakon-bombë, të maskuar si një CD-ROM, e cila u dërgua të martën në redaksinë e gazetës torineze "La Stampa", njoftoi të premten gazeta lokale "Secolo XIX".
Italia, mediat, bomba, anarkist
Të martën zyrat e redaksisë së gazetës italiane “La Stampa” u evakuuan për shkak të një pakoje me lëndë eksplozive që erdhi në adresë të saj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
13
14
15
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
30