×
avionët e papilotuar, Shkurt 2013
Në Pakistan, Jemen dhe vende të tjera të botës viktima të avionë
Irani po prodhon me sukses avionët e vet pa pilot, të cilët janë
Administrata amerikane ka ndërmend të publikojë një dokument sekret, sipas të cilit ndaj shtetasve të vendit, të cilët gjenden fajtorë për lidhje me Al-Qaeda-n, lejohet ndërmarrja e sulmeve me përdorimin e aparateve fluturuese pa pilot.
Ministri i Mbrojtjes i Gjermanisë, Thomas de Maiziere, ditën e premte deklaroi se ai e mbështet idenë e zhvillimit së bashku me Francën të avionëve luftarakë pa pilot (ang. drones), absolutisht ekuivalentë me avionët me ekuipazh në bord.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28