×
luftanije, 2011
Detashmenti i luftanijeve ruse të Flotës së Paqësorit, i prirë nga kryq
Aeroplanmbajtësja bërthamore amerikane “George Bush” iu afrua fare pranë kufijve detarë të Sirisë, njofton Kanali televiziv inter-arab “Al Jazeera”. Pentagoni refuzoi të konfirmojë këtë informacion, por pranoi megjithatë se anija ndodhet në Detin Mesdhe.
Anija flamur-mbajtëse e Flotës së Paqësorit të Rusisë kryqëzori raketor “Variag” («Варяг») dhe anija çisternë “Irkut” («Иркут») pritet të mbërrijnë sot me vizitë në Vankuver.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31