×
kalendari, 2011
Kalendari Maya (përfshin sistemin e kalendarëve të krijuar nga civilizimi Maya në Amerik
E premtja e 11 nëntorit të vitit 2011 është ditë e gjashtë 1-ave. Admiruesit e frymëzuar të numerologjisë besojnë se kjo datë mund të sjellë fat, pasuri dhe sukses.
Një aktivitet i pazakontë u zhvillua në Shën Petersburg. Gati 100 veta u mblodhën në Sheshin Dvorcovaja me qëllim që të shpërndajnë retë me anë të fuqisë së mendimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31