×
kompleksi ushtarako-industrial

Zëvendëskryeministri i Federatës Ruse Dimitri Rogozin ka udhëzuar shërbimet e shtypit, që janë nën vartësinë e tij, të korporatave të kompleksit ushtarak-industrial dhe degëve të industrisë kozmike ​​për të krijuar "fabrikën e lajmeve optimiste, që do t’i frymëzojnë njerëzit tanë për arritje të reja".

Shtetet e Bashkuara nuk kanë ndërmend të heqin dorë nga plani për krijimin e sistemit të mbrojtjes nga raketat në Evropë, pavarësisht perspektivave të zgjidhjes së çështjes bërthamore të Iranit. Barack Obama shprehu dyshim në lidhje me sinqeritetin e iranianëve.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30