×
Rusia e Bashkuar, 2012
Siç njofton gazeta serbe “Politika”, Presidenti i zgjedhur i Serbisë Tomisllav Nikoliç nuk do
Kryeministri i Rusisë Dimitri Medvediev paraqiti kërkesën për t'u pranuar në radhët e Partisë "Rusia e Bashkuar" («Единая Россия»). Vendimi për pranimin e Kryeministrit në "Rusinë e Bashkuar" (RB) mund të merret që sot.
Presidenti i sapozgjedhur i Serbisë Tomisllav Nikoliç ka ndërmend të marrë pjesë
Presidenti i zgjedhur Vladimir Putin në takimin me udhëheqjen e Partisë “Rusia e Bashkuar” vuri në dukje rolin e rëndësishëm pozitiv të partisë në periudhën aspak të lehtë të krizës në vend.
Presidenti dhe Kryeministri i Rusisë mund të marrin pjesë në marshimin e 1 Majit n
Në udhëheqjen e “Rusia e Bashkuar” ka filluar një diskutim mjaft serioz në lidhje me të ardhmen e Partisë në pushtet.
Hakerët nga grupi Ananymous thyen kodin e faqes së degës rajonale të Partisë “Rusia e Bashkuar”. Në momentet aktuale web site i saj nuk është në dispozicion.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31