×
fizika, 14 shkurt 2013
Large Hadron Collider (LHC - përshpejtuesi i madh i grimcave) ndaloi së funksionuari të enjten për një periudhë kohore 20 mujore për riparim dhe modernizim, çka do të mundësojë dyfishimin e energjisë së tij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28