×
Çmimi Nobel, Tetor 2012
Qeveria japoneze mund të ndihmojë Laureatin e Çmimit Nobel në fushën e Fiziologjis
Shkencëtarët amerikanë Alvin Roth dhe Lloyd Shapley u bënë laureatë të Çmimit Nobel në Ekonomi me frazën "për teorinë e shpërndarjes së qëndrueshme dhe praktikën e modelimit të tregut".
Çmimit Nobel i Paqes për vitin 2012 iu dha Bashkimit Evropian. Juria, e përbërë prej pesë ekspertëve, e mori vendimin në mënyrë unanime.
Çmimi Nobel për Letërsi për vitin 2012 iu dorëzua shkrimtarit
Çmimi Nobel në Kimi iu dha amerikanëve Robert Lefkowitz dhe Brian Kobilka për studimin e punës së receptorëve të qelizave të gjalla, njoftoi Komiteti Mbretëror (Royal) Nobel.
Lauratë të çmimit Nobel në fushën e Mjekësisë dhe Fiziologjis
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
13
14
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31