×
gruaja, 8 shkurt 2013
Gratë turke të komunitetit "Dhembshuria" kanë kërkuar themelimin në Turqi të "Shtetit autonom të grave", në të cilin të mos ketë vend për "dhunë, grabitje dhe shtypje", duke ia përcjellur peticionin me këtë apel Parlamentit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
17
18
20
22
23
24
26
27
28