×
gruaja, Shkurt 2013
Presidentja e parë në historinë e Koresë së Jugut, Park Geun-Hye, bëri
Qeveria e Moskës dhe Shoqata moskovite e Muzeve dhe Ekspozitave “Manezh” do të prezantojnë më 7 mars të vitit 2013 në Qendrën ekspozuese muzeale "Punëtori dhe Kolkoziania" ekspozitën me temë "Dita Ndërkombëtare e Gruas.
Kompanitë "Sistemet ruse të helikopterëve" (russ. «Русские Вертолетные Системы») dhe "Helikopterët e Rusisë" (russ.
Bashkëpunëtorët e policisë në kuadër të një
Gratë turke të komunitetit "Dhembshuria" kanë kërkuar themelimin në Turqi të "Shtetit autonom të grave", në të cilin të mos ketë vend për "dhunë, grabitje dhe shtypje", duke ia përcjellur peticionin me këtë apel Parlamentit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
17
18
20
22
23
24
26
27
28