×
Mbrojtja europiane antiraket, Tetor 2013

Sot në Rumani filloi ndërtimi i bazës europiane të mbrojtjes antiraket në Deveselu, të projektuar nga SHBA-ja dhe NATO.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31