×
Mbrojtja europiane antiraket, 3 shkurt 2012
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin vazhdon, si dhe më parë, të jetë më
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
29