×
Mbrojtja europiane antiraket, Janar 2012
Turqia e siguroi Iranin se sistemi i mbrojtjes antiraket (MAR) i NATO-s në Evropë nuk është i drejtuar kundër tij.
Rusia vazhdon t’i përmbahet parimeve themelore të politikës së saj t
SHBA do të dëshironin që negociatat me Rusinë në lidhje me mbrojtjen antiraket (MAR) të avanconin në mënyrë më të suksesshme, deklaroi Nënsekretari Amerikan i Shtetit për çështjet evropiane dhe euroaziatike Philip Gordon.
Shtetet e Bashkuara synojnë të vazhdojnë diskutimet me Rusinë në lidhje me çë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31